Livet

174 bilder på en helg

Och då har jag varit sjuk och inte ens hängt med familjen hela tiden. Det blir ett par bilder på en helg. Hade hoppats på att få lite sjöbilder också men det blev ingen tur dit för mig. Viktor och Morfar drog iväg en sväng men dom kom inte så långt innan motorn på båten pajade. Så tyvärr kanske inte helgen blev vad vi hoppats på med sjukdomar och annat strunt. Men men – vi kunde i alla fall kolla Eurovision och HEJA Loreen. Så överlägset bäst! (Viktor tyckte dock att dom där rymdtvillingarna var bäst så jag fick offra en röst på dom).

Ett litet bildregn då såhär på kvällskvisten. Helt oredigerade bilder men det får gå när dom är så små. Det blev mycket studsmatta – livspremiär för Harry – och sen gick skrindan och fyrhjulingarna varma förstås.
Nu laddar vi om för att åka upp om ett par helger igen och då vill vi vara friska och pigga så vi kan fiska och utflykta lite. En del jobb på stugan är också planerat. Målning för mig och staketbyggande för Fredrik.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: