Livet

Vi älskar vattenspridaren

Här hemma går vattenspridaren i ett. Jag vattnar rabatter, Fredrik vattnar gräsmatta och Harry.. vattnar inte helt oväntat sig själv med kläderna på givietvis. Nu medan jag sitter inne en stund med Harry som ska sova hör jag att Viktor svalkar av sig genom att springa i den. Han har dock förstånd nog att göra det i badkläder. Poolen står uppställd men är ofylld än så länge. Igår kväll tog myggen över så vi fick ge oss och stänga in oss i uterummet – det gick inte att vara ute! Galet. Så poolen får stå till sig lite innan den fylls för idag har vi lånat släp och ska slänga en miljard saker på tippen. Trist att vi inte hann klart så vi kunde testbada idag men då är det ju tur att vi har vår vattenspridare 🙂

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: