Livet

Viktors skolas Vernissage

Igår var jag och kikade på ett jättefint Vernissage i Väsby Konsthall. Massa skolor och förskolor i Väsby ställer ut arbeten som dom gjort under året. Vi tittade ju såklart mest på det Viktor gjort men tog även ett varv och tittade på massa annat fint som barnen sysslat med. Det fanns allt från vulkaner och godiskonst till skärpstatyer och makaronteckningar. Det finns ju så mycket kul och smart man kan göra fina saker av.

Det här är alla Viktors verk på utställningen. Mamma är mycket stolt kan jag säga.


Tigerbilderna gick runt på ett bildspel på dator och alla barnen har fått ta sin egen bild med kamera, redigerat i ett bildprogram och sen spelat in den meningen dom skrivit. Viktor tyckte såklart det var jättekul att höra sig själv och berättade jättestolt att han tog en bra bild på första försöket. (Konstigt vore väl annars – han snor ju min kamera och tar kort var och varannan dag. Han har blivit riktigt duktig!)

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: