Livet

Ett par snabba på Harry

Hemma igen efter kalaskväll och bortasömn. Det är på ett sätt himla skönt att vara borta och få ett litet break då och då men åhhhhh så skönt det är att komma hem till grisarna och huset. Älskar allt med att vara hemma. Vårt hus, vårt uterum, vår tomt, vår säng (spelar ingen roll att man får sova lite längre borta – sin egen säng är alltid bäst) och framför allt såklart att få vara hemma med barnen. Nu skiter vi i alla måsten och tar familjesöndag. Mors!


Helt oredigerade bilder men dom får duga. Jag tycker dom är fina ändå – fast det kan ju bero på motivet förstås 😉
Mammas älskade lilla hjärta. Det känns som om jag varit ifrån honom en vecka. Märkligt hur man kan längta efter en kväll och natt själva och så när man väl får det längtar man ändå hem till den här lilla snoriga bajsmaskinen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: