Livet

I min trädgård

God Morgon Lördag!

För idag ska vi på kalas! Utan barn. Bara jag och Fredrik (och ca 100 andra) får kalasa och ha trevligt en hel kväll utan att ens tänka på blöjjor, välling och nattningar. Måste givetvis redan nu säga TACK till bästa svägerska med familj som tar sig an vårt hus med tillhörande barn ikväll och inatt. Puss på er!
Dagen kommer således att bestå i allt från locka håret till att bädda sängar för gäster och få på sig en klänning. Kan bli intressant och vi kommer säkerligen komma för sent men på fest ska vi!

Var för övrigt bara tvungen att bege mig i ut i morgonsolen för att knäppa lite bilder i trädgården. Åhhh.. jag ÄLSKAR att ha en tomt! Tyvärr mår det här underbara trädet inte så bra, en hel del döda delar, så vi kommer förmodligen få hugga ner det. Men om så blir så kommer det raskt planteras ett nytt på samma ställe. Blommande träd kan ju vara bland det vackraste som finns!Kunde inte låta bli ett antikfilter på en av bilderna. Även fast dom blir mörkare och otydliga kan jag inte låta bli att älska den funktionen i bildprogrammet. Det blir sååå härliga bilder.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: