Livet

Lite djur och natur en eftermiddag

Igår tog vi en sväng till Bögs Gård (japp, den heter så) för att kika in lite djur och springa av oss. Harry springer och springer eftger. Alla får träning.

Harry diggar inte hästar. Så kan vi säga. Han blir fullkomligt livrädd för hästar men ÄLSKAR allt annat. Så vi höll oss till fåren, hönan (den där hönan va kaxig – ensam i en fårhage och det var hon som bestämde kan jag säga) ett par sovande grisar och två kalvar som vi klappade. Det är perfekt att svänga över dit en eftermiddag när ungarna behöver röra lite på sig. Det blir lite spring och lite gos med djuren. Det finns till och med kaffe och kaka om man skulle bli sugen vilket ju gör att mamma mer än gärna hänger där! 🙂

Dam di dam di dam! Idag är det bra-onsdag vilket betyder att jag får hämta hem Viktor om ett par timmar. Sen blir det långhelg och mys i massor. Härliga tider!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: