Livet

Tjusig frukosttallrik

God Morgon världen!

Idag kom Harry in och väckte oss! Som tur är (för mig!) så valde han att väcka pappa – genom att trycka in ett par glasögon i näsan på honom. Och tokskratta åt det. Det gjorde mamma också. Det gjorde inte pappa.
Jag fick dessutom ligga kvar i sängen i en timme och sova medan pappa och Harpan gick upp och bytte bajs. Det är liksom så vi börjar mornar här – med morgonbajs i stora lass. Härligt när man knappt fått upp ögonen.
Frukosten hamnade dock på mitt ansvar och tack vare resterna från middagen (måste visa den senare – helt galet) så fanns det gott om mums att äta till frukost. Lite av en LCHF-tallrik vilket jag äääälskar.

Ska ta och tillbringa nån timma framöver med att ta hand om alla mina blommor. Igår ställde jag ut varenda en i uterummet och duschade dom så nu när dom är vårfrächa ska som få nya ställen att stå på. Det är sånt där litet mini-tips som kan piffa upp hemma. Flytta runt blommora så känns hela huset uppfräschat! Dagens tips! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: