Livet

Vart är det bäst att köpa Matéus?

Ja, som frågan lyder – Vart hittar man bästa sortimentet till bästa priset?

Jag fick en fråga här i bland kommentarerna gällande just detta. Jag har köpt mitt Matéusporslin på InredningsCompaniet här i Väsby men jag tror säkert att man kan hitta både bättre utbud och pris någon annanstans. Stora ställen som tex Åhlens City har ju mycket men det är (vad jag har hört) rätt dyrt. Sen vet jag att det finns en affär i Täby C som har MASSOR men där jag tyvärr inte har fått speciellt bra service när jag varit där.

Så! Hjälp! Någon som har nåt riktigt smultronställe för att få tag på dessa godbitar?

Bild lånad från Mateus.se

0 kommentarer

  • Camilla

    Alltså… ja men jag kommer inte ihåg vart. HAr ett svagt minne av att det finns en butik i Gustavsberg (tror jag det var) som säljer andrahands sortering på Mateus. Visst, man vill ju ha det bästa men jag har tidigare handlat andrahandssortering i porslin och i de flesta fall så är korrigeringen så liten så att man inte ser den. Ska ske om jag kan leta rätt på stället, om det är av intresse förståss 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: