Livet

Hello there Friday

Men kan man vara tröttare? Jag brukar inte ha några problem med att gå upp på morgonen men idag gick det inte. Alltså det GICK inte. Som tur är kom Fredrik upp idag. Han brukar vanligvis vara den döda på morgonen men tack och lov vaknade han till ordentligt idag så jag kunde sova vidare en stund.

Nu är vi uppe och har fått i oss frukost. Vi slog till på Toast idag. Mackjärn är något som står längst in längst bort och är gömt här hemma i vanliga fall. Skulle det finnas tillgänligt hade vi levt på toast – det är ju sååå gott. Men ibland får man lyxa och såhär en tröttisfredag kändes det helt rätt.

Härligt, härligt men farligt, farligt för oss mackälskare!

Idag har vi massa skoj på planeringen. Först ut en PW och sen en sväng till stan. Har en liten sak jag bara MÅSTE få tag på idag och sen ska jag på ett intressant möte. Kvällen ska vi tillbringa hos bästa Anneli och hennes Daniel. Får jag bara i mig en kopp kaffe nu så kommer jag vara vaken också!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: