Livet

Returpåsar

God Kväll!

Här sitter vi och spanar på Fråga Olledokumentären och förvånas….. Vad är det för fel på folk? Eller det kanske är jag som är pryd? 🙂

Har fått mina paket från Ellos och det var både toppen och botten. Har sparat en del fint som jag ska visa imorgon när det är lite ljust så jag kan fota. Dock var det jag hoppades mest på så jävla fult så jag fattar inte ens hur man kan komma på att sy upp den. På bilden är den givetvis jättefin men på riktigt?! Fredrik satt bara och gapade när jag visade. Det är den här klänningen jag pratar om –

En fin sommarklänning i tunt tyg. Kunde ju varit en hit. Färgen jag köpte var dock hallonröd. Färgen var perfekt och jag tror nog att den passade precis som det var tänkt. Men passformen??!! Tjejen på bilden måste ha nålat in typ en meter tyg i ryggen! Men men, sånt som händer när man shoppar online. Nu är fulingarna nedpackade i påsen igen för retur till Ellos och jag ska krypa isäng. Men först en liten filmåsikt som kommer upp om en liten stund.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: