Livet

Barnen sover…

Sitter uppe och lyssnar med spända öron efter hostningar och gråt. Men det är tyst. Inte ett ljud.

Det betyder att barnen sover. Tack och lov!

Efter vidriga nätter och jobbiga dagar börjar det vända för oss. Jag hoppas på glada och lite piggare barn imorgon som kanske i alla fall orkar vara ute på tomten en stund. Har lite pysselplaner som jag hoppas vi kan syssla med om vädret tillåter.

Har tyvärr ingen piffig bild att slänga upp här och mig vill ni inte se för tillfället så jag tar den här gamla godingen och hoppas på ett par nattröster 🙂

God natt alla!

Jag och Viktor vill så gärna hänga med Bloggbussen i sommar!
Det är tufft motstånd så hjälp oss med din röst!
Tack snälla! ♥

Rösta på min blogg i Bloggbussen 2012!

4 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: