Livet

Älskade son – Hatade jävla skitpollen

Min finaste bästa Viktor. Som han får kämpa just nu. Han är snorig, han har svårt att andas, han har ont i halsen, hans ögon kliar och rinner och han är trött som få av alla mediciner. Men han kämpar på. Mammas hjälte. Idag skulle han gå på bio men hostade så illa när han kom hem från att han fick hoppa över. Utan tjafs och utan ett ord infann han sig bara och la sig och kollade på en film och vilade. Fan vad jag skulle göra allt för att ta den här skiten istället för honom. När man är 6 år ska man vara ute och leka och springa in våren. Inte lida. Vi får se om han ens orkar gå till skolan imorgon. Läkarbesök blir det i alla fall igen för nu jäklar ska vi ha nåt som funkar!


Så glad och härlig fast han har det så jobbigt. Har avfärgat bilderna för att han inte skulle bli så rödflammig. Svullna ögon och läbbigt pip i halsen men håller humöret upp. Det är en ära att få vara mamma till den här fina killen! ♥

Jag och Viktor vill så gärna hänga med Bloggbussen i sommar!
Det är tufft motstånd så hjälp oss med din röst!
Tack snälla! ♥

Rösta på min blogg i Bloggbussen 2012!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: