Livet

Dagen slutade i sandlådan

Vilken dag! Det har gått i ett rasande tempo med viktiga möten och annat skoj. Eftermiddagen blev lite mer hetsig då vi jagade ikapp skatteverkskontor för att lämna in deklarationer. Till slut hittade vi rätt i Kista och blev av med dom där äckliga skitpapperna till en glad vakt som stod och vaktade en stor låda utanför kontoret. Snacka om att ha världens tråkigaste jobb! Men han var hur glad och trevlig som helst så det var faktiskt med ett leende jag gick därifrån.

Kvällen har vi tillbringat på tomten med att göra den lilla sonen strålande glad. Äntligen har han fått inviga sin sandlåda. Viktor den stackaren lider svårt av vidrig pollenallergi men han var med ute en stund och spelade lite kula. Vi avslutade kvällen med soffmys och Harry Potter. Nu när alla barnen sover ska jag sätta mig med min virkning – håller på med en liten present till en liten sötnos!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: