Livet

Vem körde över mig med en ångvält?

Attjo!

Vi börjar med så många svordomar vi kan komma på i STORA bokstäver och med massor av Utropstecken!!!!!

HATAR det här. I år är det vidrigt. Jag älskar våren, missförstå mig inte, men det här med att allt ska slå ut och knoppa är EJ OK! Jag ser ut som en överkört biff i ansiktet och det rinner på ställen man inte ens visste det kunde rinna från. (Inte bokstavligt alltså men ni fattar). Halsen är ihopklämd och ögonen svullna. Önskar jag hade mod nog för att visa en bild på mig själv men det här är ingenting någon borde behöva se så det blir en tecknad version.

Nu drar jag täcket över huvudet igen. Later!

För att göra dagen ännu bättre måste jag ner till centrum kom jag just på  – för att lämna deklarationen. Fan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: