Livet

Fint för hyn från Apoteket

Jag har sjukt svårt att hitta krämer som funkar i ansiktet. Tycker inte att jag hittar nån som är bra. Eller nej, det är inte sant. Får jag lägga ut ett par hundra per burk är det inga problem – då går jag bara och köper Lancome så är allt frid och fröjd – men nu är inte mammapengarna riktigt beräknade för sånt så det är budgetalternativ som gäller. Idag hade dom 20% (Toppen med REA på Apoteket liksom!) på märket L300 så jag slog till. Har skrapat ur burken här hemma med tops ett par dagar så det var på tiden. Hoppas nu bara att dom här är bra! Inte jättedyra från början och med lite rabatt blev det riktigt hyfsade priser.


Dagcreme, Nattcreme och en BUS. Det kan behövas nu innan solen har gjort sitt. Jösses vilken blekfis man är.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: