Livet

Söndagkväll med vänner

Den här söndagskvällen blev verkligen över förväntan. Vi gick från snabbmakaroner och köttbullar till en spontan grillmiddag och sällskapsspelkväll med vänner. Så himla trevligt! Vi jobbar ju lite så – utan att prata med varandra hade Fredrik plötsligt bjudit Martin och Annika och jag Elwira. Vi älskar ju dock att ha gäster så mottot här hemma är ”ju fler desto bättre”. Ikväll blev det grillad tonfisk och en Pavlova till efterrätt. Recepten på maten kommer i egna inlägg som alltid.

Åhhh vad vi älskar vårt uterum. Det är sååå härligt att äntligen kunna sitta här ute hela kvällarna.

Ikväll blev det invigning av Fredriks nya sällskapsspel som han fick i födelsedagspresent av mamma och pappa – NEs Kunskapsjakten. Det är ett spel som Nationalencyklopedin har gjort. Det liknar TP lite med massa frågor men man får svarsalternativ och får välja nivå på frågorna. Mycket roligare och man kan faktiskt frågor här och där! Kvällen blev extra rolig när jag vann! (Japp, barnslig som få och ÄLSKAR att vinna!)

Dags för sängen! Nattinatt

Jag och Viktor vill så gärna hänga med Bloggbussen i sommar!
Det är tufft motstånd så hjälp oss med din röst!
Tack snälla! ♥

Rösta på min blogg i Bloggbussen 2012!

0 kommentarer

  • Linda

    Vad härligt ni ser ut att ha haft! Har fått svar om duken, den fick min kompis i födelsedagspresent för några år sedan så hon visste inte vart den var köpt. Trevlig valborg!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: