Livet

Slö-söndag med hög mysfaktor

God morgon världen,

Vi har kravlat ur sängen och fått i oss lite frulle. Hängig liten skrutt gör att vi håller oss på mattan idag och har fått ställa in en utflykt med vänner. Så himla trist. Men men, en dag på hemmaplan i pyjamas är inte heller helt fel. Jag har tvättjänst nu på förmiddagen och piggar Harpan på sig ska vi väl försöka oss på nån liten utflykt i eftermiddag. Usch, nu sa precis Fredrik att vi ska gå ut och städa i garaget när Harry sover middag. Blääää. Inte alls vad jag hade tänkt mig. En kopp kaffe och datorn på magen för dagens bloggläsning va mer vad jag hade tänkt mig dom timmarna.

Rösta på min blogg i Bloggbussen 2012!

0 kommentarer

  • Melissa - Den brutala sanningen!

    svar:hehe jo jag är sjukskriven så går också hemma men avskyr det, vill ut och jobba, träffa folk, göra något annat än bara massa rutiner 😀 Gillar helgena då alla andra är lediga också :)helgen har vart bra hittills, så surt de är söndag redan 🙁 kram

  • Sania

    Gud vilken söt unge!Det bästa med min religion är att den inte har en kyrka. Min religion kallar oss tillbaka till naturen och till oss själva så istället för att gå till en dyr kyrka kan man ge pengar till behövande och sen gå upp på ett berg, ställa sig en bit i från kanten sträcka ut händerna, blunda och andas. Känna att man finns genom sig själv och inte genom andras ögon! ^^

Kommentera

%d bloggare gillar detta: