Livet

Rhododendron planterad

Fredrik fick en Rhododendron (säg det snabbt 5 gånger på raken om du kan) i födelsedagspresent av min moster med man. Vi har velat och klurat på vart vi ska sätta den då jag vill att den ska sitta så att man ser den men samtidigt behövder den ju lite skuggigt. Till slut fick den bo mellan våra jättestora cypresser (??) på framsidan. Där blir det en del sol men samtidigt rätt skuggigt under dom där jättarna så jag hoppas att den ska trivas.
Enligt lappen kommer den få rosalila blommor och den har massor med knoppar så jag har hoppet uppe om att den ska blomma finfint redan i sommar!


Ett fläderträd, ett äppelträd, en Magnolia samt ett par vinbärsbuskar är det jag önskar mig till trädgården just nu. Men det hinner ändras tills jag kommer till att köpa nåt för jag kan även tänka mig syren, kaprifol och hallonbuskar. Sen vill jag byta ut häcken och sätta upp en Pergola nånstans. Haha, jag behöver större trädgård! 🙂

Jag och Viktor vill så gärna hänga med Bloggbussen i sommar!
Det är tufft motstånd så hjälp oss med din röst!
Tack snälla! ♥

Rösta på min blogg i Bloggbussen 2012!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: