Livet

Middag för mamma och pappa

Ikväll blev planerna omkullkastade. Vi skulle egentligen åkt på middag hos vänner men det blev avstyrt och vi gick från gäster till värdar. Mamma och pappa firar nämligen 39-årig bröllopsdag (respekt!) idag och hade inget planerat (tråkmånsar) så vi tog över. Vi smällde av en 3-rätters med skumpa och allt! Riktigt gott och väldans trevligt!

Mamma ville ju gärna vara med och mumsa snittar på cocktailpartyt vi hade. Hon var ju tyvärr inte på gästlistan så för att hon skulle få smaka gjorde jag lite förtugg i snittformat. Till det smuttade vi i oss en flaska av Fredriks födelsedagsbubbel. Så gott! Den flaskan ska fotas så jag kan köpa det igen. 

 

Till varmrätt bjöd vi också på något som mamma och pappa önskat efter en annan middagsbjudning vi haft – nämligen Per Morbergs Biff Rydberg.

Efterrätten blev en nyhet för mig och den kommer i ett separat inlägg med recept om en stund.

Nu ska vi kolla nyinköpt film och äta snask – det är ju lördag!

0 kommentarer

  • Berit Werner

    Tack snälla Anne och Fredrik för denna överraskning ! Vi har fått en underbart god middag och gott att dricka, toppen helt enkelt ! Fredrik har dessutom haft taxirörelse i kväll och hämtat och lämnat oss på Jungfrustigen, fantastiskt !Kram från 2 x Werner

Kommentera

%d bloggare gillar detta: