Livet

Pumpstatus

För ett tag sedan planterade pappa och Viktor pumpafrön hemma i pappas garage. Efter mycket kärlek, omsorg och en nyinköpt växtlampa har nu pumpaplantorna kommit en bit på väg. Det brukar bli JÄTTEplantor till slut så det kommer fler uppdateringar framöver!

Dags för familjen att packa sig iväg. Grillning hos vänner blir det ikväll. Med vin. Me like !

Trevlig fredagkväll alla!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: