Livet

Bakbord

Det blev ingen tur till stora staden idag. När jag klev ur duschen i förmiddags ringde det på dörren och där stod mamma och pappa! Kaffesugna var dom så det blev fika med mackor och lite mys med Harry för deras del. Vi bestämde oss för att stanna hemma och jag ska nog ta och prova min present jag fick av pappa – kolla här!


Ett jättestort och hemmasnickrat bakbord av bästa sort! Stort med rejäla kanter som tål allt från knådning till kavling. Nu äntligen kommer jag få plats att få ut en hel deg på en och samma gång och slipper dela upp den på flera omgångar som jag får göra nu. Det kommer komma en dag när jag har så pass stort kök så bakbordet blir överflödigt men till dess är det här den bästa presenten på länge. Bästa pappa! ♥

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: