Livet

ICA´s pizzakit

Ikväll har vi testat ICA´s egna varor i form av deras pizzakit. Högsta betyg! MYCKET godare än den där gröna ”orginal” varianten. Bättre deg och bättre tomatsås. Och såklart billigare. Inte för att det här är dyra prylar men ändå. Vi vräkte på skinka, champinjoner, färska tomater och mozzarella. Perfekt söndagsmiddag tillsammans med pizzasallad.


Pizzasallad är världens enklaste att göra själv och gör man den själv (läs mildare) äter Viktor dessutom! Härligt att få i honom vitkål utan att han ens tänker på det. Jag skär bara vitkål så tunt det går och häller på lite olja och äppelcidervinäger. Smaka av med salt (lite lite om barn ska äta) och peppar. Låt stå i ett par timmar så det guckar till sig lite.

Haha, jag fick en fråga på mailen om jag slutat träna. Ehhhh.. ja, alltså… Jag är mer i en fas där jag kokar fond på räkskal och vitt vin (jäklar vad god den blev) eller bakar surdegsbröd och småkakor just nu. Så kan vi säga. Men! Träningen ska komma igång. Jag ska bara hitta lite motivation till att lyfta vikter istället för att knåda deg. Men det kommer. Lovar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: