Livet

På min fönsterbräda

Morning in the rain!

Skit också! Idag ska det ju inte regna. Vi ska ju ha kalas och allt. Inte för att vi ska vara ute men det är alltid trevligt med lite fint väder…

Jaja, jag har ett hyfsat antal timmar kvar i köket innan jag ens kan fundera på vädret och sen ska det städas och piffas här hemma. Det ska bli så himla kul ikväll. Inte ofta man ställer till med såna här partaj! Båda barnen ska på lyxkväll hos mormor och morfar (Viktor) och farmor (Harry) så ikväll ska jag och Fredrik få ha hela huset för oss själva med fina vänner. Härligt!

Nu så till min fönsterbräda. Jag hittade kärlek igår. Äkta kärlek. Pelargoner är favvosar hos mig och jag nöjer mig med ”vanliga” för det mesta men igår hittade jag ren perfektion när vi var på plantagen. Kolla in den här engelska pelargonen i krispigt vitt med rosa mitt. Och kolla bladen – taggiga och alldeles underbara till dom stora blommorna!

När jag hittat dom finfina blommorna började jakten på den perfekta krukan till. Och om jag hittade dom? Ohh ja!
Krukor i silver! Eller ja, haha, silverfärg kanske är mer rätt benämning. Hur som passar dom perfa till mina stora lampor och detaljer i ”silver” som jag har i matrummet. Så himla snyggt!

psst. Dom har såklart kampanj på Pelargonerna på Plantagen. Det här med att betala fullpris är ju inte min grej som bekant 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: