Pyssel och Fix

Kulpåse

Viktor kom hemstudsande från skolan igår och talade om att dom börjat spela kula. Härligt att höra en den gamla godingen till sysselsättning fortfarande håller. Vi pratade dock inte mer om det då men när han skulle lägga sig sa han att han ville ha med sig sina kulor. Absolut! Det är bara att ta med burken tyckte jag. Men icke! Burk får man inte ta med sig. Antar att det är nån principregel så det är bara att följa. Kulpåse behövs då alltså…

Jaaaa! Mamma får en anledning att sätta sig framför symaskinen. Resultatet blev en vid kulpåse som man faktiskt ser ner i. Kommer ni ihåg dom där som fanns när man var liten? Som var så smal att man fick hälla ut alla kulor för att hitta den man skulle spela med? Idiotiskt! Det var så himla kul att sy – det var ju så länge sen!

Obs! Kom ihåg att inte sy längre än till kanalen när du syr ihop sidostyckena. Där måste ju snörena få plats!

Det är lurigt att få med varje liten punkt men det ger sig vartefter man syr…

Viktor har nu testkört påsen hela dagen och den fick godkänt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: