Livet

Harry ♥ Kossan Betsy

Idag fick Harry bästa presenten av vår fina vän Anna. Lycklig kille på sin nyfunna bruna polare!

Det är alltså en uppblåsbar kossa som är som en sån där hoppboll från gamla goda tider. Nya versionen är en aning upphottad. Han har inte greppat om hornen på Betsy och hoppat iväg ännu – än så länge sitter vi mest på henne.

Kvällen har vi tillbringat på IKEA och ToysRus för lite nödvändig shopping. Sånt där som födelsedagspresent till Kråkan och lite glödlampor och servetter. Köpte även ett gäng nya luckor till bokhyllan. Mina älskade böcker åker på för hård behandling här hemma så nu får jag helt enkelt inse att jag inte kan ha dom framme. Nu får dom lugn och ro bakom högblanka vita luckor. Får se om jag orkar få till det ikväll eller om vi väntar med monteringen till imorgon.

Nu ska här letas kakrecept. Det vankas ju kafferep på lördag för mina födelsedagskillar! ♥

Kommentera

%d bloggare gillar detta: