Livet

Random Påskbilder

Phuu… Sitter i soffan som en stor klump mätt så det räcker och blir över. Det var som vanligt finfin mat hos kusin och vi har mumsat i oss Beuf borgingion till en alldeles ljuvlig cheesecake. (Återkommer med receptet på den för den måste jag testa. Vansinnigt god med mascarpone istället för PH-ost). Vi rullade hem lagom till Harry skulle sova men vi åker tillbaka direkt imorgon. För jag blev med soffbord! Stefan hade letat upp ett gammalt soffbord på vinden för att ha som ”grind” till trappen för Harry och det lyckades jag charma till mig. Perfekt i storlek och lite 50-tal över det. Måste såklart målas vitt men det kommer bli perfekt i vardagsrummet!

Avslutar kvällen med lite pics från Påskafton. Imorgon åker ris och kycklingar ut. Nu är påsken slut! Den har verkligen varit mysig i år – kommer inte ihåg att jag brukar gilla påsk så här mycket.


Kommentera

%d bloggare gillar detta: