Livet

Full fart mot Påsken

Skärtorsdag idag och vi går med raskt takt rakt in i årets påskfirande. Här är det middagar med vänner och familjemys bokat för hela slanten. Lovely!

Inte ens jag tokpyntar till påsk men lite fint måste man ju fixa till. Den här godingen bland annat pryder vårt matbord just nu. Helt underbart litet arrangemang jag fick av mamma för ett par dagar sedan. I en lite äggkruka. Jag gillar sånt man köper som innehåller saker man får ha kvar. Efter påsk kan jag plantera om blommorna och så får det lilla ägget bo i påskkartongen till nästa år.

Viktor har precis sprungit till skolan – han fick verkligen springa idag stackaren för vi försov oss minsann. Harry, vår pålitliga väckarklocka, SOV till 8. Sköööönt. Men oj vad vi fick skynda på för att Viktor skulle komma iväg. Men vi hann med några minuters marginal och det är ju tur att han har ungefär 2 minuter till skolan.

Nu ska jag förbereda mig lite för något jag inte gjort på alldeles för länge. Sen blir det födelsedagspresentshopping till killarna med Johanna i Sollentuna. Ikväll får jag besök av mina fina gamla arbetskamrater Ulrika och Jenny. Finfin dag med andra ord.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: