Livet

Ny vagn

Vi välkomnar våren med lite nyheter! Harry åker numera kungligt i sin sprillans nya Emmaljunga Scooter 2.0!
Det är högst ovanligt att jag köper sånt här nytt – jag är en stor förordare av blocket – men vi fick kanonpris på den så vi slog till. Emmaljunga hör också till ovanligheterna men vi valde mellan den här och Teutonia Junior (jag är Teutoniafreak i vanliga fall) men den här var förutom mycket snyggare, utrustad med fjädring, stängbara fickor i suffleten och strörre bygel. Harry diggar den som tusan eftersom han sitter så mycket bättre i den här än i 3-hjulingen vi har. Dock kommer den få leva vidare när jag går på PW och Harry ändå sover. För hur smidiga än 4-hjulingarna har blivit så är dom ändå ljusår från 3-hjulingarna i bekvämlighet att köra.

Färgen på vagnen är 37239 PP Black och införskaffades på Barnens Hus.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: