Livet

Harrys Rum

Då börjar äntligen Kråkans rum bli klart. Dock finns fortfarande en hmm.. ska vi kalla det detalj, som jag måste åtgärda. Den stora asfula mörka byrån ska bli vit. Måste bara till IKEA och köpa en ny. Malmbyrån är ju en alldeles ypperlig förvaringsmöbel men kan någon snälla förklara hur jag tänkte när jag för ett par år sedan köpte dom i svartbrunt??? Fult som styk. Byråarna stod då i vårt sovrum och matchade väl visserligen vår lika svartbruna sängstomme men nu har killarna fått en var och då hatar jag dom. Viktors rum har ju lite andra färger så där funkar den mörka (även om jag på sikt kommer byta ut den också) men i Harrys rum måste den bli vit pronto. I övrigt blev det riktigt fint i hans grönsaksrum och Harry själv stormtrivs!

Ljust och fint om man bortser från den där svarta jätteblebben i mitten. IKEA så långt ögat kan nå förutom klädhängaren från Kids Concept.

Läs- och myshörnan. Jag hade tänkt strunta i fåtölj men ångrade mig snabbt när jag väl fick in vår Jennylund. Den stor som en tron alldeles perfekt för mys och sovstunder. Jag längtar så tills vi kan sitta där och bläddra i dom första pekböckerna…

Fondväggen är en tapet från InTrade ur kollektionen Un Bisou de Mme Pitou (kan man hitta på ett klurigare namn?) som jag bara älskar. Hela kollektionen är underbar men lite för blommig och färgglad för resten av min familj. Den här är en komplementtapet i det lugnare slaget så den blev godkänd. Sjävlklart har Kiss & Bajs fått hedersplatser på tavellisterna. Skylten kommer från Inredningskompaniet.

Skruttets säng med Dino på första parkett. Han gillar verkligen den där dinosaurien – Mamma är överlycklig. Hängare från Kids Concept och sängen är en Hensvik från IKEA.

Krokodilspegeln är en annan av Harrys favvosar. Här står han och snackar med hunden och dansar och donar. Söt som socker såklart. Grönsakerna är ju från IKEA och den talande hunden fick Harry i julklapp av farmor.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: