Mjuka kakor

Citroncupcakes med Hallonfrosting

Nu så har jag en minut att sätta mig framför datorn. Fick lite baksug i helgen och det resulterade i ett gäng finfina cupcakes. Slog på stort och gjorde lite dekorationer i sugerpaste när jag ändå var i farten. Så himla kul! Önskar jag hade någon att göra cupcakes åt eller någon att ge dom till för det är verkligen inte så att jag känner för att äta alla – jag vill bara göra dom!

Receptet kan ni väl vid det här laget. Grundrecept från Leila och som smaksättning skalet av en hel citron och saften från en halv.

Frostingen är standard den med men smaksatte den med ett par skedar hallonsylt. Färgad med rosa pastafärg är den ju också såklart.

Så här blev resultatet

Nya cupcakesformar från IKEA. Kakfatet är från Glasverandan.se

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: