Livet

Men varför är det vitt ute?

Jag har inte beställt snö! Jag skulle gått ut med Harry på promenad i nya vagnen (bild kommer!) men nu blir det innehäng istället. Jaha. Städa övervåningen då istället kanske. Vi ska för övrigt göra ett besök på skopan idag. Det är lokala loppisen här i Väsby. Hoppas på finfina fynd såklart men man vet aldrig – det kan finnas massor ena veckan och inte en pryl nästa…

Utanför mitt köksfönster just nu – ej ok!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: