Livet

Testar IPaden igen…

Nu verkar man ju kunna blogga från paddan…. ÄNTLIGEN!!!!

Fattar inte att blogg.se varit så sega med att fixa till så man kan göra det men nu är allt förlåtet! Hmm… Nu behöver nog fröken skaffa sig en egen kanske…. 🙂
Uppdatering. Stryk det positiva. Det går fortfarande inte att lägga upp bilder. Fan. Sparar dock massa pengar på att jag inte behöver skaffa en IPad…

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: