Pyssel och Fix

Säg hej till Dino

Här är då min första ”riktiga” virkning. Kom tyvärr på att jag gjort lite fel i själva virkningen när jag skulle börja med benen – och då hade jag redan virkat hela kroppen.. Men men.. för att vara den första så är jag rätt nöjd ändå. Garnet tog ju såklart slut så Dino har gjort illa sig och fått bandage. Bara så ni vet.

Harry diggade den skarpt och kolla vart Dino befinner sig just nu – bättre betyg kan man inte få!

Mönstret hittade jag här!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: