Maten

Ta med ditt eget fika ut

Jag har en ”thing” för brickor. Jag gillar´t! Man kan ha dom till lite allt möjligt. Frukostbricka. Ostbricka. Ut-på-altanenbricka. Äta-framför-tvbricka. Ni hajjar. För att ha den perfekta brickan vid alla tillfällen så måste man ha många storlekar. Det har jag. Om man ska fika/äta/frossa många. Men om det bara är jag då? Då måste man ha en liten liten bricka. Nu har jag hittat dom perfekta. Med cupcakes på dessutom. 🙂


Brickorna kommer från Lagerhaus och går på 39kr/st. Fanns i massa andra fina mönster och storlekar också men jag hejdade mig!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: