Livet

Killarna runt min hals

Redan kväll och så har även denna dag bara försvunnit. Dagen har bjudit på fika med Johanna och Simon på förmiddagen och eftermiddagen tillbringade jag och Viktor hos skolsköterskan. Han gick igenom kvalitetskontrollen med utmärkt beröm godkänt. Hör, ser, väger, mäter och kommunicerar som önskvärt. Min stora kille. Han ligger lite under kurvan men kommer nog passera i alla fall 175 cm när han blir stor.

Men nu till något helt annat. Jag har äntligen skaffat mig namnhalsband. Jag har varit ute efter ett namnhalsband sen Viktor föddes men aldrig hittat några jag gillat. Dom här vanliga med små plattor med namn är visserligen fina men precis varenda morsa har ju ett sånt. Nu har jag äntligen hittat några lite roligare (tycker jag)..
Jag blev så till mig när jag hittade sidan att jag köpte två olika varianter. Ett ”fint” i silver och ett lite mer vardags i plexiglas. Jag älskar dom och har numera nästan alltid ett av dom på mig…

Tyvärr gör sig siffrorna i silver inte alls bra på bild. Dom är sååå mycket finare i verkligheten. Plexihjärtat är ju för Fredrik såklart. Bilderna är ju svart/vita men plattan i plexi är i sin rätta färg – grå med svart gravyr. Kolla in familjesmycken.se – där är bilderna finfina!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: