Hus och Hem

Risen är färdiga

God Eftermiddag.

Vi har påskpyntat här idag. Jag och killarna har varit ute på tur med vagnen och helt ärligt stulit lite björkpinnar i skogen här bakom. Nu har vi piffat och knåpat med fjädrar och pynt. Två fina ris blev det. Mamma fick bestämma ett – vitt och grönt och Viktor fick bestämma ett – Rosa och gult. Nu står risen i vatten och vi hoppas på fina små gröna blad tills påskmiddagen nästa helg. Hmmm.. vid närmare eftertanke kanske dom kommer stå i full blom… Jaja, det får lösa sig i så fall. Fina blev dom och vi är supernöjda!

Just det, paketet jag fick hemlevererat för ett par dagar sedan… Det var från Delicard. Jag fick ju ett sånt kort av min kusin med familj i julas men har inte beställt något förrän nu. I paketet fanns ljusstakarna från Herstal och kitet med ströare från Gense. En fin sak till fanns i kartongen men den får ni se vid ett annat tillfälle.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: