Pyssel och Fix

På väg mot ny bebis

Idag sa vi adjö till vrålåket och babyskyddet som åkte vidare på nya äventyr. Våra trotjänare ska snart (till sommaren) se till så att en ny liten kotte åker säkert och fint. Det är min bästaste Polly som är gravid. En av mina gamla konståkningselever för er som inte har koll på alla namn. Det var så himla kul att träffa henne – det händer ju inte så ofta numera – och självklart var hon vacker som bara den. En sån där perfekting innan och nu med en ljuvlig liten kula fast hon är i vecka 25. (japp, vi tänker nu alla snabbt tillbaka och försöker komma på hur jag såg ut i vecka 25 – liten kula är inte en korrekt benämning).

Haha – dom här bilderna är tagna exakt i vecka 25+0. Jojo, kula… eller valross. Välj själva.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: