Livet

Läshörnan börjar bli klar

Nu börjar läshörnan i vardagsrummet bli färdig. Det ska piffas mer – bland annat ska böckerna komma i ordning men jag får så himla bra hjälp att ställa om dom i oordning så det får bli ett senare projekt. Brickbordet har fått flytta in i den här hörnan då tekoppar och ev. fredagsvinglas måste ha nånstans att stå. En matta ska till och nån växt hoppas jag få in. Fick jag välja skulle jag ha nån fin högre ljusstake och kanske nån vas på bordet men det enda som överlever där nu är mina Kiwilycktor från IIttala. Jag hade fixat till allt rakt och snyggt inför bilden men under den tiden det tog att hämta kameran hann allt bli snett och en napp dök upp i bild. Märkligt. 🙂

Fåtölj o fotpall – EM. Lampa – Mio. Brickstativ – Milq.se.  Bricka – Svenskt Tenn. Tavla – Gallerix. Tidningskorg – Chilli. Bokhylla – Ikea.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: