Livet

Kalas

Mycket på schemat som vanligt men nu har kidsen lagt sig så mamma får ett par minuter över för bloggen. Idag har vi varit och firat kusin Alexander som fyllde 1 år. Det är stora grejer! Så mysigt kalas med finfina bakverk. Mamma i huset är en hejjare på bakning och i år slog hon på stort kan jag säga – Vilken tårta hon bakat! Jag tog ju såklart ingen bild på skönheten men kika in på Camillas blogg där det garanterat kommer dyka upp bilder.
Tyvärr blev vi inte så långvariga då lilla kråkan inte sovit en blund på hela dagen och stora sparven spelat fotboll i flera timmar med en eftersläpande huvudvärk som belöning. Men men – kort och intensivt och väldigt trevligt var det.

Killarna var klädmatchade idag – till min stora glädje gillar Viktor det massor och tycker det är jätteskoj att dom är lika klädda. Idag var dom heldressade i kläder från Lindex Sailor Rebel. Dom underbara lockarna tillhör kusin Leo. (Tänk om man hade ens hälften av det där svallet… önskedrömmar)

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: