Livet

En dag på stan

Vilken dag vi har haft! Jag och Harry har hängt i stan med Johanna och Simon. Trevligt sällskap med andra ord!
Shoppat har vi gjort också – på Svenskt Tenn. Äntligen! Det har jag haft på att-göra-listan hur länge som helst. Det blev två saker – en bricka och tyg. Brickan ligger nu på mitt fina vita brickstativ och nu är mitt brickbord komplett. Det blev sååå fint. Ska försöka ta några bilder imorgon. Hittade tyg också som ska förvandlas till kuddar men det blir ett senare projekt.

Brickan jag har införskaffat är i mönstret ”elefant” i svart. Tyget är i samma mönster och färg. För att kunna sy kuddfodralen behöver jag dock lite tillbehör så det ska jag på jakt efter i helgen hade jag tänkt. På vägen hem råkade jag dessutom få med mig en stor påse från Åhléns… tjoho 🙂

Nu ska jag förbereda matsäck inför morgondagen. Imorgon ska jag till stan igen. Och gå på operan! Viktors klass ska på studiebesök där och jag ska hänga med som resurs. Kul! Det var inte igår man var på skolutflykt…

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: