Livet

Morbror, Harry och Kusinvitamin

God morgon!

Startar upp en ny vecka med ett par bilder från igår kväll. Bror med familj kom på smiddag med köttgryta och kokt potatis. Jag gillar sånt. Riktiga söndagsmiddagar med kött, sås och potatis.

Så himla skoj att se småfolket ihop. Harry och Alexander är i princip jämngamla och det är ett väldans drag på dom små filurerna. Mycket bus och stoj. Leo har blivit stora killen och gav till slut upp försöken på att få köra med sina bilar i samma rum som småkillarna. Han stängde in sig på Fredriks kontor. Sötnosen. Så synd att inte Viktor var hemma. Fast det skiljer ett par år mellan dom så har dom alltid skoj ihop.

Den här veckan är fulltecknad må jag säga så det är väl dags att sätta fart! Först ut blir en dusch och en kopp kaffe till!

0 kommentarer

  • Camilla

    Tack för igår! Trevligt som alltid! Synd bara att Alexander var på ett så pissit humör.Leo somnade med sin nya film under armen och det när han smög upp på morgonen hade han filmen i händerna och ville se den direkt. "Den här har jag fått från BARA Anne" sa han. Jo tack, den meningen fick jag höra ett antal gånger på morgon. Hon är bra hon, den där Anne 😉 Nästa gång ska jag se till att det är "BARA Anne" som säger till barnet att äta :)Må så gott!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: