Livet

Tre rätter i lördags

I lördags blev det en 3-rätters minsann. Förrätt i form av plockmat är nåt jag gillar – väldigt socialt och lättsamt. Smit förbi och sno en lite munsbit medan man har ett glas rött i ena handen och ögonen på vilda små barn som gör sitt bästa för att hitta på bus. Vi gjorde tunnbröd med hamburgerkött och pepparrotsvisp samt leverpastej och gurka. Krustaderna är fyllda med en helt underbar räk- och parmesanröra. Tyvärr har jag inte gjort den så jag kan inte bjuda på receptet – den är köpt i manuella disken på ICA Maxi.  Viktor hjälpte mig med förrätten vilket syns tydligt på dekorationerna…

Till varmrätt bjöds det på Biff Rydberg á la Morberg. Recept finns här Extra plus och måste är senapsmoussen. SÅ GOD!

Efterrätten är en skapelse från Leila givetvis – En Saffranstrifle med mandelkakor och färska bär. Recept finns här.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: