Livet

Måns Zelmerlöw goes mäklare

Jag är ett freak när det kommer till DN Bostad. Jag älskar älskar älskar att sitta och bläddra i den på fredagar och drömma mig bort i stora villor med sjöutsikt eller feta etagevåningar på Östermalm. Idag satte jag dock kaffet i halsen när jag läste Notars annonser. Så galna och roliga objekttexter. Det tog mig några minuter att hitta varför…

Så himla kul idé! Även om jag gillar att läsa bostadsannonser så tog dagens tidning med Måns som ”mäklare” läsningen till nya nivåer. Jag har nog aldrig skrattat åt burspråk, kakelugnar eller exklusiva materialval. Hoppas hoppas hoppas att det här är nåt dom kommer fortsätta med. Nya kändisar varje vecka hoppas jag på! Får jag önska så skulle vilja ha Carl-Jan eller kanske Robert Gustavsson. Det lär bli spännande annonstexter!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: