Livet

Sortera sortera sortera

God morgon!

Börjar så sakta friska på mig och mår mycket bättre. Igår blev jag dock lite väl kaxig och bestämde mig för att sortera och strukturera upp alla barngrejer i spara/slänga/skänka-högar. Jag fick kämpa på slutet men blev klar! Så himla skönt! Ännu bättre är det att slänga-högen blev minimial! Jag hatar att slänga. Skänka-bort-högen blev desto större och jag bestämde mig för att skänka bort allt som Harry växt ur och som jag inte kan ge bort till någon jag känner. Visserligen går det väl att sälja men dom få hundralapparna jag kan få för grejjerna kan jag leva utan. Känns mycket bättre att veta att sakerna kommer till någon som aldrig skulle ha råd att köpa dom från början. Jag lägger aldrig grejer i såna där insamlingslådor på stan – tror inte en sekund på att det kommer till dom som behöver – utan jag ger allt till mamma som ger vidare till arbetskamrat till henne som har kontakt med kyrkans verksamheter. Kanonbra! Enkelt för mig och jag vet säkert att sakerna kommer dit dom är tänkta!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: