Livet

Rätt låt vann.

Japp. Loreen var överlägset bäst tycker jag. En riktigt bra låt som kommer spelas sönder på europas dansgolv i sommar. Synd att jag inte kommer befinna mig på nåt av dom. Dansgolven alltså.

Igår hade vi typ gäster. Dom räknas nog snart till familj dock. Martin och Annika kom över med fint sällskap, vin och mat. Det blev väldans god oxfilépasta med Annikas hemplockade kantareller. Jo jag tackar! Mätt som en plätt blev man.

Kvällens matöverraskning var verkligen att trattisar och soltorkade tomater är polare! Mycket oväntat för mig men absolut inte sista gången jag äter det! Riktigt gott. Det är så trist att ta kort på pasta för det ser aldrig så gott ut som det är på riktigt. Ni får helt enkelt tro på mig 🙂

Himla trevlig kväll blev det i alla fall och vi kom i säng alldeles för sent. Det betyder således att det bara är jag och Harry uppe. Fredrik ligger kvar i sängen och gosar sig. Nä nu är det väl dags för kaffe va?!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: