Livet

Lika som bär

Har ni sett Lindex kollektion Rebel Sailor? Jag älskar den! Så himla fina kläder för små filurer! Fina färger och kläder som håller för att leka i. Rejält material i byxor och luftiga fina bomullstyger i tröjor. Jag har shoppat på mig ett gäng plagg till grabbarna och insåg att jag kan syskonmatcha dom i sommar. För just precis i sommar kommer Harry kravla runt (eller gå förhoppningsvis) i storlek 86 medan Viktor som dragit iväg på längden drar storlek 122. Det är minsta och största storleken på samma avdelning så i sommar kommer mina småfisar köra temat ”lika som bär”. Först ut är dessa underbara tees med sjörövartatueringar (Viktors benämning) och finfina randiga byxor. Nån har tänkt till och satt tryckknappar där man kan vika upp dom. Tydligen finns det någon på designavdelningen som har egna barn och vet att det inte räcker med att bara vika upp – det åker ner direkt.

Det finns massa bra rabatter på Lindex.se just nu. Bland annat 10% på alla barnplagg och sen får man 50:- rabatt för varje 150:- man handlar för om man är medlem. Jag sparade över 500:- på den beställningen jag gjorde! Killarna är nu snart redo för sommar. Det saknas lite shorts och t-shirtar för Viktor och Harry saknar kortärmade pyjamaser vilket jag anser är det absolut bästa plagget på sommaren för dom minsta.

Dags att stänga väskan och hoppa in i bilen. Jag och Fredrik ska på kryssning minsann. Lyxhytter, champagne och tre-rätters väntar oss ikväll. Häääääärligt!

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: