Livet

Middagstips

Måste bara tipsa om IKEAs grönsakskakor (tror jag dom heter). Det är potatis- och broccolikakor som man kan köpa i deras lilla butik utanför kassorna. Dom ligger frysta och är bara att slänga in på en plåt i ugnen när man inte orkar eller hinner stå och göra klyftpotatis eller potatisgratäng. Sjukt enkelt och riktigt smarrigt. Det är nån ost i dom som gör att dom har riktigt bra smak fast det är fryskäk. Billiga är dom också. Köp köp när du är på IKEA nästa gång!

Vi åt dessa tjusiga kakor (det ser rätt piffigt ut på tallriken med så strukturerad potatis tycker jag) med kryddiga köttfärsbiffar och tsatsiki. Gott gott! Det är Fredrik som svänger ihop sånt där så jag kan tyvärr inte bidra med recept. Själv köper jag faktiskt dom färdiga kryddblandningarna som finns när jag ska smaksätta köttfärs. Det är inget jag kan på fri hand tyvärr.

Nu ska jag återgå till mitt vinglas och fredagsgodisskålen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: