Livet

Fredagsmys

Full fart mot helgen!!! Tyvärr utan Viktor som åker hem till pappa över helgen. Typiskt när det är schlager och allt men det blir kul för honom att träffa pappa. Idag startade killarna med riktigt fredagsmys redan på morgonen.  När jag kom ner imorse möttes jag av dom här två mysgubbarna.

Hela jag bara smälter. Det blir inte finare och mysigare än så här. Önskar dom kunde ligga såhär och gossa hela dagarna så jag bara kunde smyga förbi och se så där fånigt lycklig ut över att ha så underbara barn. Men nu ligger ju inte någon av dom stilla mer än ett par minuter i streck (om jag har tur) så att jag ens hann få till en bild är sensation.

Nähe, dags att kicka igång dagen här hemma då. Kaffe till mamma och förmiddagslur för Harry. Sen sticker vi iväg och träffar Johanna och Simon. Ingen av oss gillar det här med mammagrupper så vi har skapat en egen – passar oss utmärkt! 🙂

3 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: