Livet

C-vitaminrus

En hel påse blodapelsin gick åt direkt imorse då jag gick loss med citruspressen. Gud så gott det är med RIKTIG färskpressad jucie. Det spelar ingen roll att Tropicana och gänget tror att dom säljer färskpressad – det är så här det ska vara!

I övrigt sitter jag och lägger ut lite annonser på blocket. Har bland annat ett fotpall i brunt skinn i serien Kramfors från IKEA som jag vill bli av med. Någon som behöver världens största fotpall kanske? Bara skrika till i så fall.
Jag och Harry laddar dessutom för få på oss lite kläder och ge oss ut med vagnen en sväng. Han ska sussa är planen och jag få lite motion. Härligt! Trevlig torsdag på er alla!

0 kommentarer

  • Sandra

    Det är ju så gott, nu blev jag hemskt sugen efter detta inlägget 😛 Svar; Haha ja det är klart du får en stor dos av all barnlek då 🙂 Mysigt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: