Livet

Massor av oss

God Morgon i fina vädret!

En dag som startar upp sig med finaste vädret och glada barn. Det tackar mamma för. Harry hade en dålig natt som vi till slut fick bota med en svätt välling. 9 av 10 nätter sover han från 19 till ca 6-7 på morgonen men ibland gör överfulla blöjjor eller mardrömmar att vi får vara uppe lite. Men det kan vi leva med. Allt som oftast räcker det med en välling eller att få sova lite hos mamma och pappa en stund. Idag travade en förväntansfull liten kille mot skolan igen. Han har tyckt det varit mysigt hemma men han har längtat efter kompisarna så nu när skolan är igång skuttar han glatt dit lite extra tidigt på mornarna för att få leka lite innan skolan börjar. Det är så kul att han trivs så bra i skolan att han längtar dit. Det känns fin i mammahjärtat.

Igår blev det lite kvällspyssel på övervåningen och idag kommer första bilden på allrummet uppe. Det är lite fix kvar, bland annat att skaffa ett annat överdrag till soffan och byta ut kuddfodralen (det där är en uppsättning som jag brukar ha till jul ibland men vad gör man när man helt plötsligt fått ett vardagsrum till). Det ska bytas soffbord och en större matta ska införskaffas. Ja, det kommer komma fler bilder senare som ni förstår. Men nu är i alla fall väggen med oss klar. En hel vägg med bilder som är speciella och betyder mycket för oss. ♥
Hade jag köpt ramar idag hade jag nog valt svarta men jag hade alla ramar sen innan så nu får dom vara vita.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: